Et kyss til jul

av (forfatter), Kristin Storrusten (forfatter), Eline Øverby (oppleser) og Kjersti Dalseide (oppleser).

Aschehoug 2023 Lydfil

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Zoé er ikke en sånn jente som forelsker seg. Hun er altfor opptatt med å hate det nye stedet hun har flyttet til. Men første søndag i advent treffer hun Telia, som alltid forelsker seg og trenger en sidekick på veien til å få sitt første kyss. Før Zoé vet ordet av det, har Telia viklet henne inn i et juleeventyr fylt med drama, misforståelser, sølvgutter, en liten nude og hemmelige, små julekyss i natten. "Et kyss til jul" er en morsom sjarmbombe av en fortelling om å forelske seg til jul, om å bli sviktet av sin nyeste bestevenn og litt om myke alpakkaer. «Godt kliss. Storrusten og Grydeland låner fra, refererer til og tuller med klassikere innenfor sjangeren som Hjemme alene, Love Actually og Skam. Teksten er gjennomført vittig, og boken leker kontrollert med sjangeren jule-feelgood. Et kyss til jul tar på alvor at barnas liv i stor grad utspiller seg i sosiale medier, med alt det medfører av farer og muligheter.» Kristoffer Jul-Larsen, Aftenposten

Utgivelsesår 2023

Format Lydfil

ISBN13 9788203399169

EAN 9788203399169

Du vil kanskje også like

• "Byttedyr" av Camilla Otterlei
  • "Hjartespreng" av Inger Johanne Sæterbakk
  • "Søstera di er den peneste på skolen" av Sverre Henmo
  • "Stjerner over Tivoli" av Catharina Natalie Wandrup
  • "Øya som glitrer i sølv" av Helene Flood
Alle bokanbefalinger for dette verket