I En ytterst interessant bok om alt du ikke vet kaster radarparet «Borgulfsen» nytt lys overspørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom store deler av menneskehetens historie. Dette er først og fremst en grenseløst morsom og lite pretensiøs sjarmbombe av en lydbok som vil gjøre deg mer nysgjerrig på livets små og store gåter. Hvis du fortsatt tror at hovedstaden i Thailand heter Bangkok, at jorden kun har én måne eller at Mount Everest er verdens høyeste fjell, har du et presserende behov for denne boken.
Utgivelsesår 2010
Format Lydfil
ISBN13 9788202313319
EAN 9788202313319
Genre Humor
Eg likte denne. Det er ei samling av fakta som heile tida forbløffer deg fordi du trudde du visste noko som så viser seg å vere feil. Den forklarer ting på ein litt "alt du trur du veit er feil" måte, samtidig som den er skrive på ein vittig måte som gjer at du ler med forfattaren. Ein kan finne mange morosame og totalt unyttige fakta i denne boka!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket83 bokelskere følger dette verket.