Dette er den perfekte lille boken med alt man trenger å vite for å komme i gang med mindfulness. Mindfulness har eksistert i tusener av år og blir ofte omtalt som «kjernen i buddhistisk meditasjon». De senere årene har mindfulness funnet veien til Vesten i forbindelse med ikke-religiøse problemstillinger som håndtering og behandling av stress.
I vår raske og informasjonsmettede hverdag fatter vi stadig mer interesse for Østens eldgamle metoder for å roe kropp og sinn ved å rette oppmerksomheten mot det som skjer her og nå gjennom oppmerksomt nærvær eller mindfulness. Man trenger ikke å meditere i flere timer for å oppnå dette. Patrizia Collard viser hvordan man ved hjelp av øvelser som kun tar fem eller ti minutter kan oppnå mer ro og tilstedeværelse.
Med denne lille boken kan både du og hele familien din komme i gang med mindfulness.
Forlag Memo
Utgivelsesår 2017
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.