Ekstra bekvemt på safariklubben

av (forfatter) og Toril Hanssen (oversetter).

Cappelen Damm 2013 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (16 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

VERDENSSUKSESS - MER ENN 20 MILLIONER SOLGTE BØKER! OGSÅ SOM TV-SERIE "uten tvil den søteste og hyggeligste krimserien som er å få i bokform for tida" Kurt Hanssen, Dagbladet ”For en fest å oppdage! Breddfull av godt humør og medfølelse.” Entertainment Weekly Det botswanske Damenes detektivbyrå reiser til en safarileir i Okavango-deltaet for å utføre et følsomt oppdrag på vegne av en tidligere gjest. Det er et vakkert sted fylt av farlige, ville skapninger – noen av dem mennesker. Etter hvert som Mma Ramotswe etterforsker, blir det tydelig at også en annen gåte, like under nesen hennes, må løses: Mma Makutsi er plaget av sin forlovede Phuti Radiphutis nøling med å sette en dato for bryllupet deres. I slike saker i det minste, befinner Mma Ramotswe seg i et velkjent terreng. ”Vidunderlig, ustyrtelig morsom, totalt vanedannende … [med] et vidd som er Jane Austen verdig.” Daily Mail "Utgivelsen av en ny Damenes detektivbyrå-roman er alltid en fest” Booklist «Fortellingen insisterer på elskverdighet og toleranse, og formidler en underholdende blanding av sjarm og humor.» Sunday Times ”Det finnes ingen ende på gleden man kan få ut av disse romanene.” New York Times Book Review "Vi er millioner av fans (...) Og gjennom den vellykkede TV-serien har nye entusiaster fått øynene opp for noe av den mest underholdende litteratur som er skrevet i de senere år" Jon Magne Lund, Vårt Land ”Nye utfordringer og spennende eventyr står i kø for damedetektiven fra Botswana, Precious Ramotswe, i denne ellevte romanen i den høyt elskede serien. Vent deg stor etterspørsel etter boken: Utgivelsen av en ny Damenes detektivbyrå-roman er alltid en fest for forfatterens mange beundrere.” Booklist ”Hver bok er et lite mirakel i seg selv.” The Times Picayune ”Fører oss til det nordlige Botswanas majestetiske villmark i Okavango-deltaet, der Precious får bruk for alle sine evner for å temme menneskehjertets villskap.” National Geographic Traveler «Toleranse og menneskelighet gjennomsyrer hele denne fantastiske, morsomme og henrivende serien.» Daily Mail Ekstra bekvemt på safariklubben er den ellevte boken i serien om Damenes detektivbyrå. Alle bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Utgivelsesår 2013

ISBN13 9788202419554

EAN 9788202419554

Serier The No.1 Ladies' Detective Agency (11) Damenes detektivbyrå nr. 1 (11)

Genre Politi og detektiver Krim

Bokelskeres terningkastfordeling

2 8 6 0 0 0

Lister som inneholder dette verket

Bøkar eg har lest i 2012 og ei kortkort anmelding av dei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Altered" av Jennifer Rush
  • "The world according to Bertie" av Alexander McCall Smith
  • "The careful use of compliments" av Alexander McCall Smith
  • "Tetid for damer med tradisjonell figur" av Alexander McCall Smith
  • "365 dager med Ludwig Wittgenstein" av Gabriel Michael Vosgraff Moro
Alle bokanbefalinger for dette verket