Skjulte familiehemmeligheter, døde menn rundt et pokerbord, terrorfrykt, utroskap og dårlig vennskap er bare noen av ingrediensene i Dødelig Dose. 16 spennende krimnoveller fra noen av landets aller beste krimforfattere tar deg med til sitt univers der ingenting er helt som det ser ut til og sjelden går helt som du trodde. Så finn godstolen, dra for gardinene, slå av mobilen og la deg underholde av den fjerde utgaven av Årets Krim.
Forlag Liv forlag
Utgivelsesår 2017
Genre Krim
Mange bra kriminelle noveller med snerten vri. Ganske ekkelt og ganske grøssende flere av dem. Koste meg med dem . En samling av små drops som bør leses over flere dager. Jeg leste 2-4 i slengen. Flere krimfavorittforfattere er med: Jan Mehlum, Jørgen Jæger, Jørgen Brekke, Roar Ræstad, Anne B.Ragde, Frode Eie Larsen, Lene Lauritsen Kjølner og Monika Yndestad. Men også kometer som Gard Sveen og Geir Tangen , pluss noen til. Anbefales som lett påskekrim som kan leses litt nå og da.