Her er de alle sammen. De fantastiske dinosaurene og andre krypdyr til lands, til vanns og i luften, fisker og fugler, pattedyr og våre egne eldste forfedre fremstilt av fremragende kunstnere i en virkelig praktbok. Også i vårt land levde noen av disse utrolige skapningene. Illustrert.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 1989
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketUtvalget i denne listen er helt og holdent subjektivt. Jeg leste sikkert også andre ting, men det er disse bøkene jeg husker klarest og som gir meg nostalgiske minner.
Jeg har ofte tenkt over at hvilke bøker som gjør mest inntrykk i barndommen egentlig er ganske tilfeldig på det viset at det ofte kom an på hva som var tilgjengelig. Tenker også at det ikke bare er selve historien som gjør at man husker en bok, men også hvordan man opplevde å lese den, f.eks. når noe ble veldig spennende eller morsomt. Kort sagt hvem man var da man leste den for første gang.