Bodrik kan stå på ett bein. Han har rodd i en kajakk. En gang har han balansert i over to sekunder på smal planke. Men han kan ikke sykle. Og da er det selvfølgelig dødskjipt å få sykkel i bursdagsgave. Dette er starten på en helt ny, spinnvill og herlig absurd serie fra Arne Svingen for unger på barneskolen: "Svingens Gale Verden" - en parallell humorserie til den allerede godt etablerte grøsserserien "Svingens Mørke Verden". Bøkene handler om alt som er sprøtt og morsomt: teite lærere, umulige sykler, vanvittige sydenturer og slubberter generelt.
Utgivelsesår 2018
Format Lydfil
Serie Svingens gale verden
Genre Humor
Det er ikke så greit å ikke kunne sykle. I hvert fall når alle de andre i klassen sykler.
Det blir ikke noe bedre da Bodrik får en sykkel i bursdagsgave og må fortelle verden at han enda ikke har lært å sykle. Men så leder den ene tilfeldigheten til den andre, og plutselig blir han nødt til å sette seg på sykkelsetet likevel.. Det kan vel bare ende i katastrofe?
Morsom og lettlest bok for småskolen.
Her er det ellevill humor og man kan lett få latterkrampe. Enkelt språk og fin driv i fortellingen. Anbefales fra 9 år!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.