Den svikefulle sjarmøren

av (forfatter).

Alpha forl. 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 2.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka skildrer hvordan en kynisk og manipulerende mann sjarmerer ei rekke kvinner. De blir forvirret, han forsvinner for så plutselig å dukke opp igjen, og han påfører dem skyld og skam på sin innøvde og nedlatende måte.

Omtale fra forlaget

Forfatteren gir forsmådde og krenkede kvinner en stemme. Hun beskriver hvordan en intelligent og kynisk mannlig sjarmør kommer kvinne etter kvinne inderlig nær for så å forvirre dem og plutselig forsvinne, for etter en stund atter å gjenvinne enkelte av dem. Det som kjennetegner kvinnestemmene i boka er at de alle gir inntrykk av å være reflekterte, ressurssterke, levende og varme. Og de uttrykker sorg og selvransakelse fordi han påfører dem alle skyld og skam på sin lenge innøvde og profesjonelle, men dog så nedlatende måte. Forfatteren har tidligere utgitt: "Den voldelige sjarmøren" Alpha Forlag 2011.

Bokdetaljer

Forlag Alpha forl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788293082170

EAN 9788293082170

Språk Bokmål

Sider 80

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 0 1 0

Bokomtaler

Denne klarte jeg virkelig ikke å få noe grep på. Er det reelle brev eller bare funnet opp? Er det han fra forrige bok som har skrevet de fra sjarmøren? Er det fra en kvinne eller mange kvinner? Har det noen sammenheng med forrige bok og brevene hun fant der? Hvordan har hun i så fall fått tak i det han skrev?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket