Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 1200 matoppskrifter, både tradisjonelle norske og moderne matretter, samt råd om tilberedning, valg og behandling av råvarer, krydder og smakstilsetning. Boken har vært under faggranskning av Oddlaug Ledsaak og Berit Teigen. Illustrert med tegninger i sort/hvitt.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder 1200 matoppskrifter, både tradisjonelle norske og moderne matretter, samt råd om tilberedning, valg og behandling av råvarer, krydder og smakstilsetning. Boken har vært under faggranskning av Oddlaug Ledsaak og Berit Teigen. Illustrert med tegninger i sort/hvitt.
Forlag Teknologisk forl.
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788251204200
EAN 9788251204200
Språk Bokmål
Sider 568
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket