Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 1200 matoppskrifter, både tradisjonelle norske og moderne matretter, samt råd om tilberedning, valg og behandling av råvarer, krydder og smakstilsetning. Illustrert med tegninger i sort/hvitt. Har matvaretabell og register.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder 1200 matoppskrifter, både tradisjonelle norske og moderne matretter, samt råd om tilberedning, valg og behandling av råvarer, krydder og smakstilsetning. Illustrert med tegninger i sort/hvitt. Har matvaretabell og register.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788249606696
EAN 9788249606696
Språk Bokmål
Sider 568
Utgave 4
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket