Den store asiatiske kokeboken

av (redaktør), Jane Price (redaktør), Luis Martin (illustratør), Sandra Anderson (illustratør) og Karin Jacobsen (oversetter).

Spektrum 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.25 (4 terningkast.)

43 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, samt råd om kjøp, lagring og bruk av asiatiske ingredienser. Med register.

Omtale fra forlaget

Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, samt råd om kjøp, lagring og bruk av asiatiske ingredienser. Med register.

Bokdetaljer

Forlag Spektrum

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788278220894

EAN 9788278220894

Omtalt sted Asia

Språk Bokmål

Sider 304

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Den store dessert boken" av Beate Winther
  • "Den store middelhavsmat kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Den store pasta kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Sjømat - sjømatoppskriftene du bare må ha" av Kathy Knudsen
  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Brimis beste - dei beste oppskriftene" av Arne Brimi
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Det gode norske kjøkken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Kraft - Frelsesarmeens suppebok" av Ole Paus
  • "Den store fingermat kokeboken" av Jane Price
  • "Stiansens kulinariske koffert" av Bent Stiansen
Alle bokanbefalinger for dette verket