Denne boken dekker pensum til jegerprøven. Den er delt inn i ni moduler som avsluttes med oppgaver. Med stikkordregister.
Den nye Jegerprøveboka kommet i ny og oppdatert 2. utgave. Den er skreddersydd for dagens jegerprøvekurs og for deltagerne. Boka: . dekker hele pensum til jegerprøven . er delt inn i 9 moduler . er rikt illustrert med foto og figurer . har en enkel oppbygning som gjør det lett å finne fram og få svar på ting . er lett å lese, og alle viktige ord og begreper er forklart i egne "bokser" . gjør det enklere å bestå jegerprøveeksamen Anund Helgesen er lærer, fylkesinstruktør for jegerprøven i Telemark, leder av Notodden Jeger- og Fiskerforening og ivrig jeger. Den nye Jegerprøveboka er gitt ut i samarbeid med Norges Jeger og Fiskerforbund.
Forlag Norges jeger- og fiskerforbund Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788241909122
EAN 9788241909122
Ei helt grei pensumbok. Den gjentar seg selv for mye ved å skrive nøyaktig det samme i faktaboksene som i brødteksten. Delen om artene sår ofte tvil om hva som er jaktbart og ikke, og lignende sprøsmål. Lite annet å utsette, den fungerer godt med kursets oppbygging.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.