Denne boken dekker pensum til jegerprøven. Den er delt inn i ni moduler som avsluttes med oppgaver. Med stikkordregister.
En helt ny og oppdatert jegerprøvebok i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskeforbund. De ni modulene i boka er tilpasset hver av de ni kurskveldene og kursdeltakerne kan dermed lett forberede seg til den enkelte kurskveld. Teksten er tilpasset målgruppen, spesielt med tanke på de yngre; lettlest, uten vanskelig begreper og alle viktige begreper i pensum er forklart i egne faktabokser. Boka er gjennomillustrert med foto, tegninger og figurer. Hvert kapittel avsluttes med repetisjonsspørsmål, som forbereder kursdeltakerne til Jegerprøven. Forfatter Anund Helgesen er en erfaren lærer og har vært fylkesinstruktør for jegerprøven i mange år.
Forlag Norges jeger- og fiskerforbund Tun
Utgivelsesår 2010
Ei helt grei pensumbok. Den gjentar seg selv for mye ved å skrive nøyaktig det samme i faktaboksene som i brødteksten. Delen om artene sår ofte tvil om hva som er jaktbart og ikke, og lignende sprøsmål. Lite annet å utsette, den fungerer godt med kursets oppbygging.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.