Den coachende treneren

Bok 2[3]

Om å coache viderekomne

av (forfatter) og Erlend O. Gitsø (forfatter).

Akilles og Norges idrettsforbund og olympiske komite 2016 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Dette er den andre av tre bøker i serien Den coachende treneren. Denne boka omhandler det å være trener for dem som har holdt på noen år, og som etter hvert har funnet ut hvilke idretter de skal fortsette med.
Å være trener for denne gruppen stiller krav til mer kunnskap om utøverinvolvering, motivasjon, hvordan utøvere i ulike aldre vurderer seg selv og omgivelsene, og hvordan de responderer på de utfordringene de møter. Mange slutter dessverre med organisert idrett i 12-16-årsalderen, og håpet er at boka skal gi deg verktøyene som kan motivere barn og unge til fortsatt deltakelse.
Frank Eirik Abrahamsen har dr. grad i Idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole (NIH). Han har fagansvar for trenerutdanningen ved NIH og sitter i styringsgruppen for coachingnettverket i NIF. Frank har publisert en rekke forskningsartikler og bøker, særlig på temaer rundt motivasjon, konsentrasjon og stressmestring. I sin tidligere jobb ved Olympiatoppen jobbet han i mange mesterskap, eksempelvis 4 OL og 4 Paralympiske leker. «Kundelista» omfatter etter hvert rundt 50 landslag. Det store nettverket i inn- og utland fremskaffer avgjørende kunnskap for trenere, utøvere og ledere. Frank er derfor en populær kurs og foredragsholder i og utenfor idretten.
Erlend Osborg Gitsø er utdannet statsviter og er sertifisert coach (PCC). Han var tidligere universitetslektor ved seksjon for coaching og psykologi ved NIH. Nå er han partner i Impaktor AS, der han jobber med ledertrening og coaching. Erlend er emneansvarlig for coachingdelen av NIHs topptrenerutdanning i samarbeid med Olympiatoppen og sitter i styringsgruppen for coachingnettverket i NIF. Han har vært med på å utvikle flere deler av idrettens lederutdanning, og han har jobbet med en rekke idretter, både på klubb- og forbundsnivå, gjennom foredrag, programmer og fagsamlinger, og har coachet både utøvere, trenere og ledere

Bokdetaljer

Forlag Akilles Norges idrettsforbund og olympiske komite

Utgivelsesår 2016

Format Heftet

ISBN13 9788272862533

EAN 9788272862533

Serie Den coachende treneren (2)

Språk Bokmål

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket