Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge

av (forfatter), Knut-Espen Misje (medforfatter) og Tom Haga (illustratør).

Drivkraft forl. og Gastronomisk institutt 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på retter med fisk og skalldyr og beskriver bl.a. hvordan man fileterer forskjellige typer fisk, åpner østers og kamskjell, rensker krabber og har trinn for trinn-forklaringer på hvordan man lager sashimi og maki. Den har også et kapittel med fakta bl.a. om forskjellige typer fisk som er typiske for norske farvann.

Omtale fra forlaget

Norsk sjømat er i verdensklasse og derfor har Drivkraft forlag sammen med Gastronomisk Institutt gått sammen for å markere den norske sjømatkulturen nasjonalt og internasjonalt. .Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge. inneholder en eksklusiv samling oppskrifter fra tidligere OL- og verdensmestere og samtidig tar oss med på en kulinarisk reise gjennom norsk sjømathistorie og natur. Enten du er profesjonell kokk med ambisjoner om å overgå forventningene til dine gjester, eller du er en alminnelig sjømatelsker som ønsker å gi din familie et sunt og velsmakende måltid. Vi har hentet inn et hundretalls oppskrifter som baserer seg på førsteklasses råvarer fra norske farvann . alt fra laks og ørret til sild og makrell, torsk og kveite, reker, krabbe, hummer og kråkeboller. Norge har en unik historie som sjømatnasjon, med tusenårige tradisjoner for å levere sjømat til verdensmarkedet. Enten du vet mye eller lite om norsk fiskeri og sjømat fra før, har vi funnet fram og tilrettelagt høydepunkter og historiske linjer som vil inspirere deg til å lære mer.

Bokdetaljer

Forlag Drivkraft forl. Gastronomisk institutt

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788299782074

EAN 9788299782074

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 395

Utgave 1

Tildelt litteraturpris Beste norske kokebok 2011

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (2) Varsle Svar