Boken er en allegorisk fabel hvor stil og stemning veksler mellom det poetiske, det uhøytidelige, det groteske, det lekne og det beskt humoristiske. Historienes innhold varierer, med overtoner fra bibelen, myter, eventyr og folkeviser.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788202159450
EAN 9788202159450
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketTrodde kanskje jeg var litt sent ute, men jeg kunne ikke finne ei slik liste her på bokelskere. Så da har jeg laget ei sjøl. Oversatt fantasy er også tatt med. Kom gjerne med tips. Og her er definisjonen av "fantasy" temmelig romslig. Kunne kanskje kalt lista "Fantastisk litteratur på nynorsk"? Mulig den døpes om etterhvert.