Det begynte med syv ungdommers barnslige besvergelser mot en forhatt kvinne og hennes familie. Syv år senere var de alle igjen samlet på hjemstedet, og de gamle besvergelsene ble plutselig blodig alvor. Et mord ble begått, og jeg - Kari Land ble plutselig tilbedt av tre ivrige friere. Spørsmålet var om noen av dem hadde hederlige hensikter - eller hadde de nye drap i tankene?
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2021
Serie Sandemos klassikere
Genre Romantikk Spenning
Dette er Margit Sandemos debutroman fra 1964, første gang publisert i Norsk Ukeblad. Denne romanen gir jeg fullt score til - til å være en debutroman treffer Margit Sandemo blink, og har alle ingrediensene hun siden skulle bli så kjent for. Kari Land kommer tilbake til sin barndomsbygd, og havner midt opp i et mord og får tre ulike friere. Den er full av spenning, humor og gode beskrivelser. Bravo Sandemo!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket42 bokelskere følger dette verket.