Kjærlighetens veier er uransakelige Folk i den lille landsbyen i Bretagne holder seg langt unna den dystre borgen ytterst på klippene. Det går rykter om at det skjer uhyggelige ting der. Men Roland er en fremmed, og han blir nysgjerrig: Hvem er det som holder til i tårnværelset? Ifølge ryktene spøker det i borgen, men Roland er sikker på at den skikkelsen han skimtet var et menneske av kjøtt og blod. Nicolette rykket til. Det banket på porten! Nå? Så sent på kvelden? Raskt løp hun nedover steintrappen med lyset i hånden. Hjertet slo så hardt, så hardt. Skulle hun våge og gå ut? Hun måtte. Hvem det enn var, måtte hun advare vedkommende. Ingen fikk lov å komme inn her.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2021
ISBN13 9788233419950
EAN 9788233419950
Serie Sandemos klassikere
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1600-tallet
Dessverre, om man enn er fan av Sandemo, er denne klassikeren veldig forutsigbar, og klarer aldri å bli direkte spennende heller. Hun følger alle maler hun tidligere har skrevet under: Her er en borg, en ond herre på borgen, en kuet kvinne og en ulykkelig ung jente, samt en edel ridder - men selve plottet blir for tynt og full av nødløsninger. Den er ikke like morsom heller som tidligere romaner som Sandemo har skrevet. Denne skrev hun imidlertid i 1988 under innspurten av Sagaen om Isfolket.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket53 bokelskere følger dette verket.