Etter en tur til India begynner Liv å hjemsøkes av merkelige og skremmende drømmer om natten. Noen hvisker navnet hennes, men det er ingen å se. Alt mens søsteren Anna sitter på rommet sitt og brenner røkelse.
Hvorfor er du ikke som Anna? er refrenget hjemme hos Liv. Anna hjelper alltid til, Anna krangler aldri med noen, Anna gjør leksene sine. Alle elsker Anna. Liv mest av alle. Men etter en tur til India er ikke Anna til å kjenne igjen og Liv begynner å hjemsøkes av merkelige og skremmende drømmer om natten. Noen hvisker navnet hennes, men det er ingen å se. Alt mens Anna sitter på rommet sitt og brenner røkelse ...
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788203250897
EAN 9788203250897
Serier Lesehesten Den svarte lesehesten
Genre Grøssere
Anna, søstera til Liv, har blitt totalt forandra bare på nokre få dagar. Etter at dei kom heim frå ferien i India, verkar det ikkje som ho kjenner att vennene sine. Liv undrar seg på kva som har skjedd. Dette er ein grøssar. Har ein lett for å bli mørkredd, er det ikkje rette boka å lese. Neste ekkel-spennande, både denne og Loftet av same forfattarar. Men godt skriven, og absolutt å anbefale for dei i målgruppa (5. - 7. klasse, vil eg seie) som liker eit grøss.