Romanen er kjærlighetshistorien om to mennesker som synes skapt til å leve sammen, men som aldri møtes. Forretningsmannen Jørgen Bull, ansatt i et firma i Syria, kommer hjem etter flere år, og nå er tiden inne for å finne den store kjærligheten.
Utgivelsesår 2012
Format EPUB
ISBN13 9788205445352
EAN 9788205445352
Språk Norsk bokmål
Min tredje bok siste året av Gunnar Larsen. Hovedpersonen Jørgen Bull synes å være i midtlivskrise etter åtte år i Syria. Vil han nå etter hjemkomsten til Oslo/Bærum finne kvinnen i sitt liv? Eller i det hele tatt finne seg til rette i Norge igjen? Høydepunktet i romanen er skildringen av en krevende fjelltur på Vestlandet. Larsens naturskildringer er fabelaktige som en kontrast til det konforme livet til borgerskapet på Oslos vestkant. Alt i alt en velskrevet bok fra tiden like før utbruddet av 2. verdenskrig.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketNatur skal ha sine ordinære hverdagssider også, som mennesker en er glad i. Det alminnelige er ikke den minst ekte siden av det riktige. — Natur bør være stygg her og der, for å være ordentlig naturtro.
Hvorfor gjemmer en på fortid, på alt det i møbler og vaner og stillstand som bekrefter hvordan ting var?