Bryt fryktens makt

overvinn menneskefrykt og frigjør Guds gave i ditt liv

av (forfatter) og Jan-Kristian Viumdal (oversetter).

Logos forl. 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken hjelper deg å bryte ut av frykten og vinne over depresjon, håpløshet og forvirring, og lærer deg å forløse Guds gaver, slik at Guds rike får framgang i ditt liv.

Omtale fra forlaget

Boken hjelper deg å bryte ut av frykten og vinne over depresjon, håpløshet og forvirring, og lærer deg å forløse Guds gaver, slik at Guds rike får framgang i ditt liv.

Bokdetaljer

Forlag Logos forl.

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788273418494

EAN 9788273418494

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

I denne boken skriver John Bevere om det å bryte fryktens makt i ens eget liv og stole fullt og helt på Gud i alle ting. Frykten gjør at det blir avstand mellom oss og Gud. Frykten hindrer oss i å gjøre det Gud har planlagt for oss. Bevere tar for seg forskjellige sider ved hva frykten kan gjøre i en troendes liv hvis vi gir etter for den. Uttrykket "frykt ikke" sies å være skrevet 365 ganger i Bibelen, en gang for hver dag, og det er sikkert en grunn til det. Frykt ødelegger så mye og spesielt i tjenesten for Gud og menighet noe John Bevere også får fram i boken sin. Han gir oss flere eksempler fra Bibelen, men også fra eget liv og sin tjeneste som forkynner.
En kort konklusjon av boken kan være at; menneskefrykten ødelegger mens Gudsfrykten bygger opp og gjør at vi kan vandre i seierstog.

En god bok om et viktig tema for dagens kristenhet. Noen elementer fikk meg allikevel til å rynke litt på øyebrynene, men det er nok fordi jeg ikke anser meg som karismatiker og har ikke den forutinntatheten når jeg leser, som Bevere kanskje har når han skriver. Han tilhører også den mer karismatiske delen av kristenheten, noe som ganske tydelig kommer fram i noe av det han skriver. Jeg ser allikevel på ham som en av de mer sunne karismatiske forkynnerne der ute og denne boken er et viktig bidrag til troende der ute, enten de er karismatikere eller ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Dersom det onde blir oversett, blir det bare sterkere!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I ren frustrasjon er de fleste av oss mer opptatt med å behandle resultatene av frykten enn med frykten selv - og med årsaken til den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når Gud er taus, viser det seg hva som bor i våre hjerter

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ledere med menneskefrykt vil gi etter og gi folket det de ønsker i stedet for det de trenger!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bedre å komme til seg selv i grisebingen enn å fortsette i synden og en dag høre Mesteren si: Vik bort fra meg, dere som gjorde urett! (Matt 7:23).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket