Boken tar sikte på å nå mennesker som ønsker å forstå sine reaksjonsmønstre og lære å leve mer i pakt med sin egen personlighet. Med utgangspunkt i Titanic-forliset som symbol på en krise i vår tid, belyser forfatteren hvordan drømmer, eventyr og andre fortellinger kan åpne for en ny forståelse av sentrale temaer i livet vårt, og slik bidra til å skape større frihet og en dypere mening.
Forlag Genesis
Utgivelsesår 2001
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.