Omtale fra forlaget
Hva er det som får brødsultne osloborgere til å stå sommer som vinter i lange køer utenfor et lite bakeri? Kundene på Åpent bakeri har i mange år kjørt omveier og stått i lange køer for å kjøpe hovedstadens beste bakervarer. Nå deler bakerne i Åpent bakeri endelig hemmelighetene bak sine beste brød med deg, slik at du selv kan bake disse hjemme på kjøkkenbenken. De gir råd om hvordan du skal sette den perfekte brøddeig, og om hva du bør gjøre for å få et så smakfullt, duftende og vellykket resultat som mulig. Du får grunnoppskriften på 30 forskjellige brød med variasjoner og i tillegg gode tips om hva brødene egner seg best til. Og ikke minst: Hvordan du bør oppbevare brødene på best mulig måte for å kunne nyte dem til siste smule. Men – antakelig spiser du opp det deilige brødet lenge før det får tid til å tørke. Gründerne Øyvind Lofthus og Emanuel Rang er ofte å finne i bakeriet sammen med alle sine dyktige medarbeidere. I arbeidet med boka har bakerkollega André Løvaas bidratt med oppskrifter og faglige innspill, Darrell Shrubb har kommet med ideer til innhold og fotografering. Fotograf James Hudson har tatt alle bildene og journalist Sidsel Hjelme har ført all tekst i pennen.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005
Format Heftet
ISBN13 9788202249052
EAN 9788202249052
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket29 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket