Brød

av (forfatter) og James Hudson (illustratør).

Cappelen 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

29 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder grunnoppskrifter til 30 forskjellige brød med variasjoner, og inneholder tips om hva brødene egner seg best til og hvordan du best kan oppbevare dem. Oppskriftene kommer fra bakeriet Åpent bakeri i Oslo.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788202249052

EAN 9788202249052

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

29 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav" av Andreas Viestad
  • "Nigellas sommermat" av Nigella Lawson
  • "Bønner og linser - en kokebok med italienske klovner og indiske møll" av Camilla Jensen
  • "I Roald Dahls kjøkken" av Roald Dahl
  • "Ekte vare - guiden til uforfalsket mat" av Mats-Eric Nilsson
  • "Nigellas fest - en hyllest til livet" av Nigella Lawson
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Kjernesunn familie - slik gjør du det!" av Ninka-Bernadette Mauritson
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
Alle bokanbefalinger for dette verket