Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken får du vite hvordan du baker ciabatta, pita-brød, briocher, croissanter, grissini, broa og andre nye brødsorter. Men det er også oppskrifter på tradisjonelle norske brød bakt etter gamle baketeknikker som skålding og surdeig. Her er også forslag til hvordan brødet kan spises med pålegg og tilbehør.
Omtale fra forlaget
I denne boken får du vite hvordan du baker ciabatta, pita-brød, briocher, croissanter, grissini, broa og andre nye brødsorter. Men det er også oppskrifter på tradisjonelle norske brød bakt etter gamle baketeknikker som skålding og surdeig. Her er også forslag til hvordan brødet kan spises med pålegg og tilbehør.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788203226779
EAN 9788203226779
Serie Kjøkken
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket