Den lille søvning landsbyen Merriville i Indiana er blitt hjemsøkt av et mareritt. En seriemorder er løs og døde ungdommer er det sørgelige beviset. Politiet er uten sikre spor, men presset av opinionen utpeker de en mistenkt. Den mistenkte er nevøen til Virgil, Burkes gamle cellekamerat fra fengselet. Virgil skjuler nevøen for politiet, men situasjonen er uholdbar i lengden. Han ber Burke komme til Indiana for å finne den virkelige morden. Derfor reiser Burke ut av New York til Merriville. Dette er den femte romanen på norsk om outsideren Burke.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 1996