Bli kjent med Windows 8

av (forfatter) og Tom Drange (oversetter).

BookWorld 2013 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Windows 8 er den største fornyelsen i Windows-miljøet siden Windows ble funnet opp. Det er massive forandringer som gjør din hverdag med Windows både morsommere og bedre. Windows 8 er kanskje det beste operativsystemet som Microsoft noensinne har laget. Det er hurtigere og slankere - hvilket betyr at du vil oppleve at selv eldre PCer kjører raskere enn før. Og det finnes Windows 8 både til PC, nettbrett og til smarttelefoner. Dette heftet er laget i visuell guide-stil, slik at du kan bruke heftet både som oppslagsverk og til trinnvis gjennomgang.

Bokdetaljer

Forlag BookWorld

Utgivelsesår 2013

Format Heftet

ISBN13 9788277724287

EAN 9788277724287

Serie Bli kjent med

Språk Bokmål

Sider 84

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ønsker du nå å kjøpe en ny maskin er det nesten ikke til å unngå at maskinen har operativsystemet Windows 8. Det har kommet flere versjoner de siste årene, men Windows 8 har nok hatt den aller største endringen. Designet er helt annerledes, og det har kommet flere nye funksjoner. Hvis du velger bare å kjøpe en windows 8 maskin og vil teste deg frem anbefales denne boken/heftet. Det gjelder også hvis du vil lese om windows 8 før maskinen blir kjøpt. I dette heftet vil du få informasjon om apper, tips og triks til hvordan du bruker windows 8, hvordan du kan tilpasse det til deg pluss mye mer informasjon. Kan virkelig anbefales, den har allerede hjulpet mange, og vil garantert gjøre opplevelsen enklere for deg.

BT

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket