Neely Crenshaw var sannsynligvis den beste quarterback som noensinne hadde spilt for de legendariske Messina Spartans. Femten år senere, vender Neely hjem til Messina for begrave treneren Eddie Rake - mannen som formet The Spartans til å bli et uslåelig amerikansk fotballdynasti. Mens Eddie Rakes "gutter" sitter på tribunen og venter på at man skal dimme lyskasterne som et tegn på at treneren har gått bort, gjenopplever de gamle triumfer og forsøker å bestemme seg for om de elsker Eddie Rake, eller hater ham.
Forlag Doubleday
Utgivelsesår 2003
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket61 bokelskere følger dette verket.