Elli er tilbake, denne gangen som etterforsker i Kripos. Ellis første oppdrag for Kripos fører henne til Gjøvik og drapet på en ung gutt. Men selv om arbeidsmetodene skaper konflikter både med det lokale politiet, og i Kripos, stoler hun på sine instinkter. Hun bygger et team av nye allierte rundt seg selv og den gamle makkeren Jan Nereng. Sporene i saken fører henne til Costa del Sol. Da sammenhengene mellom nye og gamle drap trer fram, befinner Elli seg brått i et uhyggelig landskap av grådighet, korrupsjon og rasisme. Når også hennes nærmeste blir et mål, er det kun en firbeint venn hun kan stole på. Rasisme og politikorrupsjon er sentrale temaer i den samfunnskritiske krimmen Bikkjer, hvor Ellis hund Zenith nok en gang spiller en avgjørende rolle.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202829537
EAN 9788202829537
Serie Elli Rathke (8)
Genre Politi og detektiver Krim
Et nytt møte med Elli, denne gangen ble historien litt for springende og en tanke rotete.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket36 bokelskere følger dette verket.