To verdener møtes. Hva skjer?
Pernille er superflink, super fairtraide og politisk bevisst. Tvillingbroren Pelle trives godt i sofaen hvor muttern gjerne serverer noen potetskruer når det trengs. Det er ro og stillstand i familien. Men så oppdager tvillingene alkoholikeren og bikkja hans nede i gaten. To helt forskjellige verdener møtes, og hva skjer da?
En roman med en røff tone om tøyelige foreldre og ungdom som tilsynelatende sklir igjennom, men hvor det ulmer under en jevn overflate og hvor kraft til å risikere noe endrer situasjonen ? ikke bare i en familie, men også hos en helt fremmed.
Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788205420090
EAN 9788205420090
Boka var ikke av den typen bøker som fenger meg hvis jeg skal si det på den måten. Det var fordi at karakterene gjorde liksom det samme om og om igjen. Det skjedde nesten ikke noe nytt. Jeg avbrøt denne boka. Den var bare rett og slett alt for kjedelig.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketto helt forskjellige verdener møtes,og hva skjer da?