Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere

Cappelen Damm 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Betyr ikke lenger så mye for meg å bety så mye for dere er en hard og rå, men samtidig sår skildring av samtiden, formidlet gjennom en forteller som gjerne vil være tøff, men som ikke alltid er det. Diktene handler om ikke å tørre å gjøre seg selv hørt, om å tørre det, men bli ignorert, om sinne, sorg og angst som knuser et menneske innenfra. Dette er også en bok om kjærligheten til en mor, en far og en søster, en bok om å vokse opp, en bok om å være ung jente in a man's world, en bok om bydelen Landås i Bergen og en bok om en frustrerende skriveprosess. Samlingen handler på mange måter også om et overseksualisert samfunn som har normalisert en hel del drit som ikke burde være normalt.

Inspirasjonskildene er mange, stilmessig er Johanne Engelund Tjøsvold fremfor alt inspirert av punk, hiphop, visesang og beat-poesi. Hun lar seg også inspirere av filmer, serier, sosiale medier og ulike former for populærkultur. Johanne Engelund Tjøsvold er en forfatter med et hardt og kompromissløst språk, men det er også et språk som vitner om en stor ømhet for dem hun skriver for.

Utgivelsesår 2021

ISBN13 9788202717278

EAN 9788202717278

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Du vil kanskje også like

• "Oss - dikt" av Mari Oseland
  • "Ordene, eller Ewa Lisas forsøk på å skrive en selvbiografi - fortelling" av Mari Nilsen
  • "Hvordan visste du at jeg var her?" av Åse Ombustvedt
  • "Litt redd, bare - roman" av Alexander Kielland Krag
  • "Søstre - min historie etter Utøya" av Mariangela Di Fiore
  • "Alice" av Judith Hermann
  • "Meter i sekundet - roman" av Stine Pilgaard
Alle bokanbefalinger for dette verket