Best i håndball

av (forfatter), Kristian Kjelling (medforfatter), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (medforfatter) og Daniel Sannum Lauten (illustratør).

Schibsted 2014 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (3 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Denne boken er for deg som trives med å spille håndball og har lyst til å bli enda bedre! Boken er beregnet på unge håndballspillere fra 10 til 15 år, og gir deg Linkas og Kjellings historier og deres tips til hvordan du kan bli best i håndball.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788251682619

EAN 9788251682619

Språk Bokmål

Sider 215

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Best i håndball

Anmeldt av Kaisa Kruse

Dag Vidar Hanstad har skrevet boken best i håndball, med hjelp av Kristian Kjelling og Linn- Kristine Riegelhuth Koren, som begge er kjente og gode håndballspillere på landslaget. Dag Vidar Hanstad har også skrevet boken ''håndballjentene'' og vært aktiv håndballspiller på landslaget.

Boken gir ingen oppskrift på hvordan du kommer på landslaget, men den gir deg mange gode tips og råd, for hvordan du kommer langt som håndballspiller.

Jeg synes boken er veldig lærerik og bra. Du får se på hva det skal til for å bli god, og hvor mye man må jobbe for å nå idrettsmålene sine. Jeg tror at de som spiller håndball vill like denne boken veldig godt, å lære mye av den. Fordi du lærer nye skudd, finter og forskjellige håndballøvelser, som kan hjelpe deg fremover.

Boken var lett å lese og aldersgruppen er synes jeg er fra 11 og oppover, Boken passer for de som er ekstra interessert i håndball og vill lære mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er for deg som trives med å spille håndball og har lyst til å bli enda bedre! Boken er beregnet på unge håndballspillere fra 10 til 15 år, og gir deg Linkas og Kjellings historier og deres tips til hvordan du kan bli best i håndball. Jeg syntes den var kjempe bra og hadde god læring av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket