Boken handler om Alice, en femten år gammel pike som blir narkoman. Dagboken starter i september, og vi møter en helt vanlig tenåring. I juli skjer det katastrofale; hun prøver LSD for første gang, og hun har en fantastisk opplevelse, men det er starten på et narkotikahelvete. Hun prøver å komme ut av miljøet, men hun dør til slutt av en overdose.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788205202856
EAN 9788205202856
Serie Ung
Omtalt sted USA
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketIngenting kan bli noe mørkere og dystrere og mer nakent enn bare å sitte uten noe å gjøre og ha millioner av endeløse timer å gjøre det i.