Bak glutenfritt med Ulrika

av (forfatter), Malte Danielsson (illustratør) og Trude Monssen (oversetter).

J.M. Stenersens forlag 2016 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Med gode oppskrifter kan du bake fantastisk gode og sunne brød og kaker - helt uten gluten og hvitt sukker.

Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. Med Ulrikas Davidssons gjennomarbeidede oppskrifter er det lett å lage glutenfrie alternativer som alle kan spise! Her finner du bare naturlige ingredienser, med glutenfrie melsorter.

Nyt smaken av nybakt brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier.

Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere. Hun har utgitt 21 kokebøker som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til 12 språk.

Bokdetaljer

Forlag J.M. Stenersens forlag

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788272016103

EAN 9788272016103

Språk Bokmål

Sider 125

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Her er en liste over kokebøker med oppskrifter tilrettelagt oss med sesitiv mage


Godt sagt! (1) Varsle Svar