Omtale fra forlaget
Med gode oppskrifter kan du bake fantastisk gode og sunne brød og kaker - helt uten gluten og hvitt sukker.
Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. Med Ulrikas Davidssons gjennomarbeidede oppskrifter er det lett å lage glutenfrie alternativer som alle kan spise! Her finner du bare naturlige ingredienser, med glutenfrie melsorter.
Nyt smaken av nybakt brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier.
Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere. Hun har utgitt 21 kokebøker som har solgt over en million eksemplarer og blitt oversatt til 12 språk.
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788272016103
EAN 9788272016103
Språk Bokmål
Sider 125
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHer er en liste over kokebøker med oppskrifter tilrettelagt oss med sesitiv mage