Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har samlet oppskriftene i denne boken gjennom mer enn femten års reiser og studier i Asia. De er hentet fra hver sine distrikter og viser hvor mye mattradisjonene varierer mellom de fjorten asiatiske landene som er representert. Hver oppskrift er omhyggelig gjennomgått og utprøvd. Til mange hører en utfyllende forklaring som gir leseren insikt i rettens bakgrunn og dens rolle i utviklingen av det asiatiske kjøkkenet. Boken har også med bilder og tekst fra landenes natur og fra befolkningens hverdagsliv.
Omtale fra forlaget
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1992
Format Innbundet
ISBN13 9788250418783
EAN 9788250418783
Omtalt sted Asia
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket