Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Aschehougs store kokebok utgis nå i en ny utgave i helbind. Boken inneholder mer enn 2400 oppskrifter og over 1100 fargebilder. Dette er den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land og populære reisemål. 300 næringskommentarer og et eget kapittel om kost og næringsstoffer legger vekt på at maten også skal være riktig og sunn. Trinn for trinn-illustrasjoner med detaljerte håndgrepsbilder, praktisk råvareog metodelære og et fyldig register med matleksikon gjør boken lett å bruke
Omtale fra forlaget
Aschehougs store kokebok utgis nå i en ny utgave i helbind. Boken inneholder mer enn 2400 oppskrifter og over 1100 fargebilder. Dette er den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land og populære reisemål. 300 næringskommentarer og et eget kapittel om kost og næringsstoffer legger vekt på at maten også skal være riktig og sunn. Trinn for trinn-illustrasjoner med detaljerte håndgrepsbilder, praktisk råvareog metodelære og et fyldig register med matleksikon gjør boken lett å bruke
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1990
Format Innbundet
ISBN13 9788203164736
EAN 9788203164736
Språk Bokmål
Sider 639
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!