Aschehougs store kokebok

av (redaktør).

Aschehoug 1990 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

20 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Aschehougs store kokebok utgis nå i en ny utgave i helbind. Boken inneholder mer enn 2400 oppskrifter og over 1100 fargebilder. Dette er den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land og populære reisemål. 300 næringskommentarer og et eget kapittel om kost og næringsstoffer legger vekt på at maten også skal være riktig og sunn. Trinn for trinn-illustrasjoner med detaljerte håndgrepsbilder, praktisk råvareog metodelære og et fyldig register med matleksikon gjør boken lett å bruke

Omtale fra forlaget

Aschehougs store kokebok utgis nå i en ny utgave i helbind. Boken inneholder mer enn 2400 oppskrifter og over 1100 fargebilder. Dette er den fullstendige kokeboken med enkel og god hverdagskost, raffinert og delikat festmat, moderne retter fra det nye kjøkken og eksotisk mat fra fjerne land og populære reisemål. 300 næringskommentarer og et eget kapittel om kost og næringsstoffer legger vekt på at maten også skal være riktig og sunn. Trinn for trinn-illustrasjoner med detaljerte håndgrepsbilder, praktisk råvareog metodelære og et fyldig register med matleksikon gjør boken lett å bruke

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 1990

Format Innbundet

ISBN13 9788203164736

EAN 9788203164736

Språk Bokmål

Sider 639

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Strømper & sokker" av Sys Fredens
  • "Strikk luer, votter, sokker" av Ann-Mari Nilsson
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Gamle folkelige værvarsler - 1900 værtegn fra hele landet" av Ørnulf Hodne
  • "Cappelens kokebok" av Aase Strømstad
  • "Familiens store kokebok - tradisjonelle og nye oppskrifter for det norske kjøkken" av Fride Bergem
  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
  • "Ringer i et hav - en krans av greske øyer. Med tegninger, gouacher og etsninger av forfatteren" av Ferdinand Finne
  • "Opprørt sjø - en ny sak for commissario Brunetti" av Donna Leon
  • "Fanget av frykt" av Belva Plain
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Bonden - muntre historier" av Kjell Aukrust
Alle bokanbefalinger for dette verket