Aldri en grå hverdag. En bok om Wenche Foss

av (forfatter) og Wenche Foss (forfatter).

Unknown Binding

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Format Unknown Binding

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

FORORD
Tittelen «Aldri en grå hverdag» er Wenches. Før jeg begynte å skrive boken, sa hun at den måtte hete det. «Jeg har hatt sorte dager,» sa hun, «og røde og blå, men aldri en grå dag.»
Wenches tilværelse har skiftet i alle regnbuens nyanser, men også vært merket av svart. Som de fleste mennesker midtveis i livet har hun møtt lidelsen, og døden. Den sorte farven hører med i bildet, de svarte dagene kan vi ikke unngå. De grå derimot, dem lager vi selv.
I ordene «aldri en grå hverdag» ligger en bevisst holdning. Det var meningen at boken om Wenche Foss skulle formidle denne holdning, dette livsprogram. EBBA HASLUND

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken ble skrevet i 1970 og omfatter dermed bare de første 50 år av livet til Wenche Foss som ble over 90 år. Men forfatterens nærhet til Wenche Foss gjør at dette blir interessant lesning uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

"Du har kun fått utlevert deg selv", sier Wenche, "det er det materiale du har å arbeide med. Og det får du prøve å utvikle så langt råd er."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Man FÅR styrke når man trenger det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket