En katolsk prest ber for sitt liv. I skyggen av kirkemuren står en morder. Denne gangen hjelper ikke bønner. Fader Birney er fortapt. Men hvorfor drepe en prest midt i en av kirkens største høytider? Bare morderen vet svaret. Detektivene Carella og Hawes fra 87. distrikt blir satt på saken, hvis løsning er så rystende at selv Carella og Hawes blir sjokkert i sitt innerste.
Forlag Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 1992
Serier Månedens thriller 87. politidistrikt (42)
Genre Politi og detektiver Krim
Bare tull. Stoff skjult i en kirke? Da tar politiet med seg en narkohund. Frekvensen av lysblonde personer er også helt påfallende høy og ikke noe som normalt observeres i NY.