Da den nye eieren vil pusse opp huset, avdekkes en makaber grav. Ville dyr har spist på liket, som i tillegg er begynt å gå i oppløsning. En ring like ved liket blir den første ledetråden. Dette leder Guido Brunetti direkte til kjernen av Venezias aristokrati, og til en familie som fremdeles sørger over deres sønn. Dette er den sjuende boka om førstebetjent Brunetti
Forlag Arrow
Utgivelsesår 1999
Serie Commissario Brunetti (7)
Genre Politi og detektiver Krim
Dette er krim på sitt aller dårligste. Tror ikke jeg har lest en meg kjedelig og intetsigende krimbok i hele mitt liv. Boka er totalt blottet for spenning og det er ingenting som gjør at man kommer i kontakt med personene. I noen bøker gjør hovedpersonen(e) ting som ikke nødvendigvis har noe med selve historien å gjøre, men som allikevel tilfører boka/karakteren noe vesentlig. I "Farlig påvirkning" blir man bare sittende som et spørsmålstegn og lure på hva det var som egentlig skjedde der og hvorfor.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMest bøker som jeg ikke har hørt om, og til og med et par på nynorsk. Spennende!