5:2 kokeboken

fristende oppskrifter på måltider med 100, 200 eller 300 kalorier

av (forfatter), Christine Melbye (oversetter) og Eirik Myhr (oversetter).

Exlibris media 2013 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Den populære 5:2-dietten består i at du spiser som du vil 5 dager i uken og deretter 500 kcal for kvinner og 600 kcal for menn 2 dager i uken. Denne periodiske fasten gjør at du går ned i vekt, blir sunnere og føler deg mer vel! Men ikke bare det, dietten reduserer også risikoen for diabetes og hjertesykdommer. Lavkalorioppskriftene på frokost, lunsj og middag som du finner her gjør fastingen enklere. Boken inneholder en innføring i prinsippene til 5:2-dietten, 100 fristende oppskrifter med kaloriberegning, kaloritabell og fakta om ernæring.

Bokdetaljer

Forlag Exlibris media

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788281734920

EAN 9788281734920

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Her var det mye hummer og kanari! Jeg kjøpte denne som et supplement til Grete Rode kokebøkene mine - veldig greit å ha noen retter man vet kaloriinnholdet på. Grete Rode bøkene er så enkle at man på enkelte ting knappes kan kalle det oppskrifter, mens dette derimot! Her er det mye ... fremmedartet. Veldig usikker på om jeg blir å nye mine "sprø sviske- og bananboller". Jeg kjenner også jeg er skeptisk til oversetteren: Hva er feks Risvermicelli, puylinser, oksetungesopp og okra? Kanskje det er sjæbnen som har lest anmeldelsen min av Grete Rode bøkene og sett seg lei av klagingen på enkelheten? Får håpe jeg finner ei bok som er litt mer midt i laget på vanskelighetsgrad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket