I et nattlig oppgjør etter en dramatisk biljakt tvinges etterforskeren i San Francisco-politiet Lindsay Boxer til å ta en rask avgjørelse. Hun skyter to unge mennesker i selvforsvar, og det gjør at hele politikorpset faller i unåde, en hel by blir splittet og en familie ødelagt. Nå avhenger alt hun har jobbet for i hele sitt liv av tolv jurymedlemmer. For å slippe vekk fra all viraken før rettssaken skal opp, trekker Lindsay seg tilbake til den pittoreske, lille byen Half Moon Bay. Men like etter at hun har kommet til byen, skjer det en rekke grusomme mord. Det er ingen vitner og ingen tydelige spor, men en nøkkeldetalj gjør at Lindsay kommer til å tenke på en sak hun arbeidet med som fersk politikvinne for flere år siden. En uløst mordsak som har forfulgt henne hele tiden siden. Dette er den fjerde romanen om Lindsay.
Forlag Warner Books
Utgivelsesår 2005
Serie Lindsay Boxer. Women's murder club / Kvinnemordklubben (4)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted San Francisco