Lær å slappe av

redusere spenninger, overvinne stress, frigjøre selvet

av (forfatter).

Gyldendal 1999 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Britts eksemplar av Lær å slappe av - redusere spenninger, overvinne stress, frigjøre selvet

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Selvutvikling

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er inspirert av østens tenkning og innholder praktiske øvelser for kropp og sinn. Konsentrert om 25 nøkkelområder viser boken trinn for trinn hvordan resultater kan oppnås uten vesentlige forandringer i livsstil. Ved hjelp av enkle mentale og fysiske teknikker lærer du stresskontroll, pusteøvelser, massasjeteknikker, meditasjon og personlig tidsstyring. Har litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

En vakker bok om å finne roen i en hektisk hverdag. Dette er en vakker bok om å slappe av og finne roen i en hektisk hverdag. 25 enkle øvelser viser deg hvordan du bedre kan mestre stresset du utsettes for, og hvordan du kan løse opp spenninger. Boken er gjennomillustrert og i seg selv en vakker og avslappende opplevelse! I serien finnes også Lær å meditere, Lær å huske.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1999

Format Innbundet

ISBN13 9788205252103

EAN 9788205252103

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Det ser ut som om vi ofte konkurrerer med hverandre om rollen som den mest stressete, og er takknemlige når andre har forståelse for stresset vi lever under. Vi er faktisk så opptatt av å skryte av stress at vi sjelden stopper opp for å tenke på hvor det kommer fra og hva det sier om måten vi lever på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det første nivået er negativ tanke. Denne er kritisk, sint, redd, egoistisk og lat - den gir kun tristhet og uro. Det neste nivået er bortkastet tanke, som vi bruker når vi ruger over fortiden. Vi engster oss over det som har eller kunne ha vært, og bruker tid på å føle på de tingene vi ikke har kontroll over. Deretter har vi nødvendig tanke, som for eksempel "jeg må kjøpe mat" og "jeg må hente barnet mitt fra skolen". Det høyeste nivået er likevel positiv tanke. Den produserer tilfredshet, kjærlighet, kreativitet og oppmuntrer til harmoni og lykke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi kan ikke sammenligne oss med rolig flytende elver, men med virvlende stryk som kastet omkring seg sinte, hvite skumdotter hver gang vi møter en barriere. Når vi når målet er vi utslitte og utbrukte, fordi vi strevde så hardt for å oppnå suksess.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket