Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det første nivået er negativ tanke. Denne er kritisk, sint, redd, egoistisk og lat - den gir kun tristhet og uro. Det neste nivået er bortkastet tanke, som vi bruker når vi ruger over fortiden. Vi engster oss over det som har eller kunne ha vært, og bruker tid på å føle på de tingene vi ikke har kontroll over. Deretter har vi nødvendig tanke, som for eksempel "jeg må kjøpe mat" og "jeg må hente barnet mitt fra skolen". Det høyeste nivået er likevel positiv tanke. Den produserer tilfredshet, kjærlighet, kreativitet og oppmuntrer til harmoni og lykke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi kan ikke sammenligne oss med rolig flytende elver, men med virvlende stryk som kastet omkring seg sinte, hvite skumdotter hver gang vi møter en barriere. Når vi når målet er vi utslitte og utbrukte, fordi vi strevde så hardt for å oppnå suksess.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ser ut som om vi ofte konkurrerer med hverandre om rollen som den mest stressete, og er takknemlige når andre har forståelse for stresset vi lever under. Vi er faktisk så opptatt av å skryte av stress at vi sjelden stopper opp for å tenke på hvor det kommer fra og hva det sier om måten vi lever på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne Dahl