Den siste bokvandreren

av (forfatter), Sunniva Aanonsen Sandsgaard (oversetter) og Marco Guadalupi (illustratør).

HarperCollins 2023 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Ylvas eksemplar av Den siste bokvandreren

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy for barn

Lesedato

2023

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Det siste eventyret i den bestselgende serien for lesere i alderen åtte til tolv år.

Når Tilly, Oskar, Milo og Alessia våger seg inn i Kong Arthurs rike på jakt etter trollmannen Merlin, oppdager de at magien med bokvandring slett ikke er som de trodde.

Sammen må de reise inn i myter og legender - for å forhandle med den lurvete Loki og finne en måte å løse alkymistens grep om verdens fantasi.

Tilly og vennene hennes må lære den sanne kraften i fantasi i et spennende siste eventyr, men en uventet fiende står i veien ...

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788284252575

EAN 9788284252575

Serie Den magiske bokhandelen (6)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 382

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

«Hvem vi var, hvem vi er og hvem vi håper å bli,» sa hun. «Fortellinger viser oss hvor vi kom fra - livet til menneskene før oss, deres håp, feiltrinn, drømmer Men ikke alles fortellinger blir husket, og det sier noe om historien vår også - hva vi verdsetter, hva vi beskytter, og hvem som får fortelle historiene. Det er så mange fortellinger som blir borte med tiden eller forsvinner av urettferdige grunner. Men det står i vår makt å velge hvilke historier som bevares. Og i nåtiden er bøker en tråd å følge; noe som hjelper oss med refleksjon og innsikt og vekst. De lar oss drømme oss bort og reise fritt og lære om ting vi ikke har erfart selv. De lar oss tenke over hvem vi er og hva vi står for, og hjelper oss å finne veien tilbake igjen. Og til slutt ...»
«Fortellinger hjelper oss med å bestemme hvem vi vil være,» sa Tilly og husket det bestefaren hadde sagt til henne for nesten et år siden, før hun i det hele tatt visste at hun var en bokvandrer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Menneskers liv følger en rett linje», sa hun mens søstrene holdt tråden mot målestokken og klippet den. Atropos holdt den opp som en skimrende strek
«De har en begynnelse og en slutt», sa hun. «Det faktum at et liv må ta slutt, gir det stor kraft, en helt egen form for potent magi. Det gir frihet til å velge hva du vil gjøre med tråden du er tildelt.»
«Du kan fortelle en historie full av storslagne eventyr eller mer lavmælt, og begge har like stor verdi,» sa Lakhesis og målte en ny tråd mot målestokken. «Og når tråden tar slutt, ser du forhåpentlig tilbake og kan si at det var et godt fortalt liv, og jeg er tilfreds med at
boken min vender tilbake til moirenes store bibliotek.»
«Men fortellinger er sirkler», fortsatte Klotho og pekte mot hjulet som svingte rundt og rundt. «De er lagd av samme stoff som livet, men tar en annen form. Og i fortellinger kommer stor makt alltid fra det faktum at en slutt også alltid er en begynnelse.»"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket