Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Dedikasjon: "To my wonderful parents, Fay and Trevor Greive, who never stopped taking me out to ss the world even after I was bitten by penguins, twice."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Empedokles sa at Gud er en sirkel som har sitt sentrum overalt og en omkrets som ikke er noen steder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Han fulgte stien innover i skogen. Sollyset stod på skrå ned mellom stammene. Han så det og sa til seg selv at når man tenker seg om, er det vel så pent i skogen når solen ikke skinner. Aller penest er det når det regner. Han kjenner en iling av glede inni seg, for han hadde aldri tenkt dette før. Solen har en evne til å bedra, tenkte han, og han tok opp en notisbok fra lommen. Der lå en blyantstump mellom sidene, han stanset og skrev: solen har en evne til å bedra. Nå husker jeg det, tenkte han, og han la notisboken tilbake i lommen og følte seg glad. Bare glad."

(Fra novellen Heretter følger jeg deg helt hjem fra samlingen ved samme navn).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Katten
hun satt og slikket
den åpnede boksen
i time etter time
og visste ikke
at hun drakk
sitt eget blod"

(Åpningsvignett)

"Mennesker er fugler uten vinger...og en fugl er et menneske uten sorger." (Side 62).

"Jeg er bare en gammel kone i eksil, jeg har ingen skolegang, jeg er den personifiserte heslighet, men hvis jeg kunne bende opp ribbena mine med bare hendene, skulle jeg vist deg at jeg har et hjerte som har vokst seg kjempestort av kjærlighet og sorg og minner." (Side 38).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserMorten BolstadToveFinn Arthur JohansenMalinn HjortlandLabbelineMarit HåverstadMarenTove Obrestad WøienHallgrim BarlaupDaniel DuppskoRufsetufsaJakob SæthreCarine OlsrødNina M. Haugan FinnsonJulie StensethIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KPer LundHarald AndersenVannflaskeMarianneNElisabeth SveeEmil ChristiansenalpakkaBertyBjørg L.Kirsten LundSigrid Blytt TøsdalIngvild RosslundRoger MartinsenTine SundalPiippokattaTom-Erik FallaTanteMamieRisRosOgKlagingMathildeYvonne JohannesenVibeke