Hva menn vil vite om damer - og hva damer vil vite om menn ; Hva damer vil vite om menn - og hva menn vil vite om damer

av (forfatter) og Karine Haaland (illustratør).

Gyldendal 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 2.00 (2 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Takkformatens eksemplar av Hva menn vil vite om damer - og hva damer vil vite om menn ; Hva damer vil vite om menn - og hva menn vil vite om damer

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Humor

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir deg svar på alt du burde vite om forskjellen mellom damer og menn. Blant annet gis det svar på hvorfor er de flotte mennene alltid sammen med drittkjerringer som plager dem, hvorfor menn sender melding om natten lenge etter at det er slutt når de er fulle og kommer til å tenke på dama, hvorfor damer liker homoer, hvorfor damer gir bort telefonnummeret sitt, selv om de ikke vil at man skal ringe og hvorfor noen damer bruker så innviklet undertøy.

Omtale fra forlaget

Tegneseriedronningen Karine Haalands nyttige tips fra gud og hvermann I Karine Haalands debut som fagbokforfatter er materialet alt det vi vet og ikke vet om hverandre. Passer for lekende unge voksne, med humoren på plass. Selvsagt har vi latt dama tegne også, noe annet ville jo være galskap. Friskt, freidig og passelig frekt.I denne uunværlige boka får du svarene på alt du burde vite om forskjellenmellom damer og menn. Her kan du blant annet lese om: Hvorfor er de flotte mennene alltid sammen med drittkjerringer som plager dem?Hvorfor sender menn melding om natten lenge etter at det er slutt når de er fulle og kommer til å tenke på dama?Hvorfor liker alle damer homoer?Hvorfor gir damer telefonnummeret sitt, selv om de ikke vil at man skal ringe?Hvorfor bruker noen damer så innviklet undertøy?«Jeg gir alltid kjærestene mine en liten ting. Enten en diamantring eller en bil. En gang var jeg sammen med en dame som jeg gav en diamantring. Som takk gav hun meg en sportsbil. Da gav jeg henne et landsted på Tjøme. Så gav hun meg en yacht.Da gav jeg henne et lite jet-fly. Da fikk jeg to firmaer og en vingård i California. Sånn holdt vi på. Det ville ingen ende ta. Etter det dater jeg aldri damer som tjener mer enn meg.»(Kjell-Inge, 41, investor)

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788205331983

EAN 9788205331983

Genre Humor

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 0 2 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Dyrenes gård - roman" av George Orwell
  • "Naiv. Super" av Erlend Loe
  • "Da Vinci-koden" av Dan Brown
Alle bokanbefalinger for dette verket