Kusinen

av (forfatter) og Einar Blomgren (oversetter).

Cappelen Damm 2024 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Rufsetufsas eksemplar av Kusinen

Lesetilstand

Leser denne nå

Hylle

Spenning/Thriller

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

For sin debut De kapable ble Klas Ekman tildelt Crimetime Award for Årets krimdebut 2021 og hyllet i svensk presse. Kusinen er hans etterlengtede andrebok! Kusinen er en mørk psykologisk thriller om tillit, skyld og selvbedrag. Klas Ekman skjærer presist i en families suksessfulle og velstående overflate, og skildrer på enestående vis en historie om mennesker som graver sin egen grav. Som nylig singel og arbeidsledig er førtiårige Fanny det sorte fåret i en suksessfull familie. Hun får derimot en ny start når hun i et familieselskap gjenopptar kontakten med kusinen sin, den perfekte Ulrika. Fanny blir invitert til å tilbringe sommeren med henne og hennes velstående ektemann. Sommeren med kusinen begynner som en drøm. Søskenbarna nyter det idylliske kystlandskapet med sene kvelder og god vin. Men hverdagen kan ikke holdes unna for alltid, og etter hvert begynner idyllen å gnisse. En kveld på byen får en dramatisk slutt, og Fanny blir fanget i et trekantdrama hvor hun blir usikker på hvem Ulrika egentlig er – og kanskje viktigst: Hvem hun selv er i ferd med å bli? Klas Ekman har høstet ros fra både lesere, kritikere og forfatterkollegaer. Om debuten hans sa Jens Lapidus: «Stemningen er uhyggelig, gjenkjennelsesfaktoren høy, karakterene er menneskelige. Man vil ha mer!»

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788202813796

EAN 9788202813796

Genre Psykologiske thrillere

Språk Bokmål

Sider 285

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket