Girl in the Woods

What's Your Biggest Fear?

av (forfatter).

Sphere 2010 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 2.50 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Rufsetufsas eksemplar av Girl in the Woods - What's Your Biggest Fear?

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Spenning/Thriller

Lesedato

2014

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Sphere

Utgivelsesår 2010

Format Paperback

ISBN13 9780751542707

Språk Engelsk

Sider 432

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 1 0

Bokomtaler

Fortiden kan dukke opp når som helst ...

En gruppe studenter tilbringer tid sammen i en hytte på et øde sted sommeren etter avgangseksamensåret på college. Men dessverre dør en av dem før sommeren er over. Mange år senere gifter to av dem seg, Henry og Tess og sammen får de en datter. Og omtrent ti år etter den sommeren på hytta med vennegjengen fra college får de et postkort som hinter dem om fortiden. Merkelige ting begynner å skje ...

På forhånd hadde jeg forventet meg mystikk og spenning med en dose horror, men dessverre fikk jeg ingen av delene. Det ble nærmest tvangslesing bare for å bli ferdig med boka. Jeg avbryter ikke bøker, selv ikke de jeg ikke liker, så jeg var lettet og det var godt å være ferdig med denne. For det er slitsomt å komme seg gjennom bøker hvor sidene er klistret med sirup, i alle fall føltes det slik ut da jeg leste Girl in the woods. Det var andre bøker som fristet mer og denne ble da ofte satt på sidelinjen. Derfor brukte jeg så lang tid på å bli ferdig med boka. Ikke fordi den var tung å lese, men den var bare fryktelig kjedelig og jeg hatet skrivemåten. Syns forfatteren hadde litt vel barnslig skrivemåte som irriterte meg i lengden.

Dessuten besto også boka av et kjedelig og platt persongalleri. Det var ingen som skilte seg spesielt ut, det manglet dybde og selve miljøet var beskrevet på en kjedelig og meget tam måte. Det var på ingen måte den mysterieboka jeg hadde forventet meg og ønsket den ville være. Det var ikke noe som helst driv i handlingen og på mange sider virket det som om det hele hadde stoppet opp. Jeg bare ventet på at det skulle skje noe, men dessverre tok det lang tid før det endelig skjedde noe som helst. Så farten i handlingen var forfatteren dessverre svært sparsommelig og grådig på. Skjønner ikke hvordan det går an å skrive en bok på over 400 sider hvor det skjer så lite.

Den kjedeligste og kanskje også den tåpeligste boka jeg har lest så langt i år. Dermed blir dette en kort anmeldelse for jeg gidder ikke å kaste bort mer tid på å skrive om denne boka. Det er ikke verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket