Blood Ties

av (forfatter).

Cappelen Damm Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Rufsetufsas eksemplar av Blood Ties

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Spenning/Thriller

Lesedato

2012

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Format Heftet

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

En mors verste mareritt blir til virkelighet...

En kvinne forlater barnet sitt i bilen i noen få minutter mens hun stikker en snartur innom butikken. Når hun er tilbake er datteren forsvunnet. En desperat jakt starter og vi leserne blir med på en uforglemmelig berg og dalbane.

Flere år senere blir Robert sammen med en kvinne. Han er veldig glad i henne og har også et godt forhold til datteren hennes. Sammmen er de en liten familie på tre som går godt overens med hverandre. Alt går helt fint til tenåringen har kommet inn på en godt beryktet college for studenter med musikalske evner. Det viser seg at Roberts stedatter, Ruby har det lille ekstra når det gjelder piano. Hun skriver til og med sine egne stykker! Og han blir overlykkelig når det viser seg at hun er god nok til å komme inn på colleget for studenter som har et talent når det gjelder musikk. Men han syns det er rart at partneren hans, Erin ikke blir like lykkelig. Spesielt ikke når fødselsattest og pass er et krav for å få plass for å bli student. Robert blir mistenksom og lurer på hva hans kjære skjuler for ham. Er det noe han burde vite som hun ikke har fortalt ham? Kjenner han sine nye familiemedlemmer godt nok?

Å nei, ikke en chick-lit greie var min første tanke da jeg begynte å lese fordi skrivemåten og tankene minnet meg virkelig på en veldig chick - lit aktig tone (veldig bra forklart, ikke sant?). Men heldigvis ga jeg boka en sjanse og fikk for meg at det var mer enn det. Og nei, jeg er ikke helt allergisk mot chick-lit. Det er ikke det. Men av og til så er det ikke alle bøker som passer med den tonen (om dere skjønner hva jeg mener?).

Robert er hovedrollen selv om det skiftes litt perspektiv ny og ne. Og tiden hopper litt frem og tilbake uten at det blir rotete. Innholdet var ikke særlig sjokkerende, men det var mange ganger jeg slet med å legge fra meg boka. Det er korte kapitler og fengende skrevet. Ofte måtte jeg bare lese litt videre før jeg la den i fra meg. Blir jo så nysgjerrig og det er spennende å se om man har rett eller ikke. Derfor har jeg sansen for thrillere!

Uansett er Blodsbånd en bok som jeg ble veldig positivt overrasket over! Selv om den ikke var så sjokkerende som jeg hadde håpet den ville være. Jeg hadde ikke større forventningene enn at jeg håpet den ville gi meg litt hverdagsspenning og det ga den meg. En spennende thriller om vanskelig tema.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket