The Boy Who Sneaks in my Bedroom Window

av (forfatter).

2012 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 5.20 (5 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

RisRosOgKlagings eksemplar av The Boy Who Sneaks in my Bedroom Window

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Terningkast 6

Lesedato

2017

2014

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2012

Format Kindle Edition

Språk Engelsk

Sider 259

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 0 2 0 0 0

Bokomtaler

Boken handler om Amber og hennes to år eldre bror. Dem har en voldelig pappa og en mamma som ikke helt vet hva hun skal gjøre. Jake beskytter Amber så godt han kan og han har alltid vært overbeskyttende når det gjelder hans lillesøster.

En dag ser nabogutten at Amber gråter på rommet hennes, han sniker seg inn vinduet og trøster hun. Han heter Liam og er Jake sin bestevenn. Liam og Amber kommer ikke så godt overens, men om kvelden så er Liam der for hun. Liam har alltid vært forelsker i Amber, men han har ikke fått lov av Jake å si noe eller gjøre noe. Så han har holdt seg unna på dagtid, men omtrent hver natt sover dem sammen. Han beskytter Amber mot marerittene hun har av faren sin. Dette har pågått i 8 år og nesten ingen vet om det. Jake og Liam klarer til slutt å få kastet ut faren deres og få et bedre liv.

En dag er Liam ekstra snill mot Amber, han er det til og med på dagtid, etter en stund finner hun ut at han har alltid vært forelsket i hun og det tar ikke lang tid før hun får samme følelser for han.

Jeg holder meg unna kjærlighets historier rett og slett for at jeg syns ikke dem er så kjekke. Har aldri vært spesielt glad i sånt, ikke en gang på film. Men denne boken er så mye mer, klart det er mye kjærlighet mellom Amber og Liam, men det er også så mye mer. Amber og hennes oppvekst gjør boken utrolig sterk. Vi får et skikkelig godt innblikk i hvordan det skader å ha en voldelig oppvekst og hvor mye det faktisk sitter i en person. Det er også en del humor som jeg liker godt. Alle bøker blir bedre om dem er morsomme!

Denne boken har vikrelig vært bra fra begynnelse til slutt. Jeg lurte litt i begynnelsen på hva som egentlig skulle skje og hva boken kom til å handle om, for først så virket det som det samme om igjen og om igjen, men etterhvert så var det mye som skjedde og så mye forskjellig som du egentlig aldri ville ha gjettet. Det likte jeg godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Disse lydbøkene har jeg hørt i 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar