Forbidden

av (forfatter).

Simon Pulse 2012 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.com Kjøp boka hos ark.no

RisRosOgKlagings eksemplar av Forbidden

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Terningkast 4

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Simon Pulse

Utgivelsesår 2012

Format Paperback

ISBN13 9781442419964

Språk Engelsk

Sider 464

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Boken handler for det meste om Maya og Lochan som er søsken. Etter at faren deres flyttet ut har moren deres vært lite hjemme, hun har heller vært sammen med en kjæreste eller fyllesyk. Så da ligger ansvaret på Maya og Lochan til å forsørge deres tre yngre søsken. Dette er ikke så enkelt når dem skal gå på skole samtidig og har ikke tid til jobb og sliter da med pengene.

Maya og Lochan har aldri følt at dem var søsken, men heller bestevenner og når dem får følelser for hveandre vet dem at det er feil, men det føles ikke feil for dem ser ikke på hverandre som søsken. Og det ene fører til det andre og til slutt kan dem ikke gjøre noe for å stoppe det.

Vi får lese om både Maya og Lochan sitt liv i deres perspektiv, så noen kapitel er det Maya vi følger mens andre er det Lochan. Dette er litt slitsomt og trekker ned på bokens karakter!

For å være ærlig vet jeg ikke helt hva jeg syns om boken. Et sånt tema er det få som skiver om, og det er ikke noe man snakker om, jeg visste ikke en gang at det var noe for noen år siden. Det blir ikke snakket om, så det var litt merkelig å lese om det, men igjen så følte jeg ikke hele boken var om det. Boken handlet mye om Lochan som er eldst og som sliter mye psykisk, men ikke når han er sammen med Maya, da blir alt bedre.

Det er litt vanskelig å uttale seg om noe sånt som dette. Jeg tror ikke jeg kommer til å lese denne boken igjen, det frister rett og slett ikke. Ikke på grunn av incest, men rett og slett fordi jeg ikke likte så godt personene, det var noe som virkelig irriterte meg og jeg ville bare finne ut hvordan boken sluttet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket